top of page

Loyalty actie Frituur WOODZ i.s.m. Farmfrites

In de maanden januari en februari kijken we als Limburgers alweer uit naar de aankomende carnavalsdagen. Omdat onze frituur vanaf het nieuwe jaar vernieuwd is, willen we graag onze dorpsgenoten kennis laten maken met dit unieke stukje Schin op Geul, maar uiteraard ook met onze frituur. Een unieke samenwerking tussen farm frites en Frituur Woodz en we laten je er graag mee kennis maken.

Wat krijg je van ons?

Een gratis gezinszak friet bij Frituur Woodz ( 2 volwassene en 2 kinderen)

Wat moet je hiervoor doen?
- Like ons op facebook ( @woodzvalkenburg). Lekker makkelijk; dit kan rechtstreeks via de bevestiging die je van ons ontvangt.

- Vul onderstaand formulier in en de datum en tijd dat je de gezinsak friet graag wil ophalen ( voor de maand februari, klik hier)

- Je ontvangt een email met een unieke code

- Kom op de aangegeven dag/tijd en jouw gezinszak friet wordt terplekke voor je gemaakt. Voor het ophalen hebben we wel jouw achternaam en unieke code nodig. Print jouw bevestiging en lever hem in bij de frituur. Niet vergeten dus!

Onze spelregels

- Per adres / achternaam mag maar 1 keer worden deelgenomen.

- Deze actie is alleen geldig in de frituur en geldt niet voor het restaurant.

- Aanmelden kan uitsluitend via onderstaand formulier.

- Ophalen kan alleen met juiste achternaam / adres en unieke code. We kunnen je anders helaas niet laten deelnemen aan de actie.

- Bj twijfel van fraude kan er worden gevraagd naar je ID bij het moment van ophalen.

- De datum en tijd die je aangeeft op het formulier, zijn leidend. Een andere dag en tijdstip is helaas niet mogelijk. Je aanvraag vervalt dan bij het niet ophalen van jouw bestelling op die desbetreffende dag en tijd.

- Extra bestellingen van gerechten en friet is altijd mogelijk. Je betaalt dit dan extra erbij.

- Er is geen restitutie of verrekening in geld mogelijk.

- Let op, want bij deze actie geldt op=op.

- De bestellingen worden terplekke gemaakt. Het kan dus zijn dat je even moet wachten, als er er nog gasten voor je zijn.

- Deze actie is geldig van 6 januari 2020 tot 25 februari 2020. Op maandagen en dinsdagen zijn wij gesloten ( in jan.) m.u.v. carnavalsmaandag voor deze actie. Vanaf februari zijn we iedere woensdag gesloten ( frituur).

- Het kan voorkomen dat er data uitverkocht raken. We zullen dit vermelden achter de vernoemde data bij de reserveringsaanvraag.

​​

1280px-Farm_Frites_logo.svg.png
20200623_101326-1.jpg
bottom of page