top of page

COVID-19

Update 22 april 2020:

I.v.m. het coronavirus zijn we genoodzaakt onze deuren te sluiten tot 20 mei. We wensen iedereen heel veel positieve kracht de komende periode en let goed op elkaar! Wij houden via onze website en sociale media iedereen op de hoogte van eventuele nieuwe maatregelen.

 


Onze medewerkers en gasten zijn bij ons de hoogste prioriteit. Wij informeren dan ook graag via dit schrijven, de maatregelen die we als organisatie inzetten, inzake het voorkomen van een verdere verspreiding van het COVID-19.

Bij Restaurant Woodz zijn we extra alert op een veilige dineromgeving voor onze gasten en medewerkers. Gezien de huidige nieuwe maatregelen, informeren we u dan ook graag over de richtlijnen die we als restaurant hanteren. Uiteraard nemen onze medewerkers alle noodzakelijke maatregelen om hygiënisch te werken en volgen we nauwlettend de richtlijnen van het RIVM, die voor ons hierbij sturend zijn,

Bezoeken van ons restaurant
✅ U bent van harte welkom bij restaurant Woodz, maar in verband met het coronavirus vragen wij u alert te zijn op symptomen zoals hoesten, verkoudheid en/of koorts. Wij vragen u dan ook om bij één van deze symptomen, uw bezoek aan ons restaurant uit te stellen. Hiermee willen wij onze gasten en medewerkers beschermen. Wij staan een ander moment graag voor u klaar.

✅ In het belang van onze gasten en medewerkers schudden wij nu even geen handen.

✅ Wij vragen u vriendelijk om uw betaling per pin te voldoen, zodat het contact met papier- en muntgeld kan worden vermeden.

✅ Extra alcohol desinfectie bij binnenkomst en bij de toiletten

✅ Dagelijks grondige schoonmaak van handgrepen en deurposten

✅ Strikt hygiëne protocol voor medewerkers

✅ Voldoende ruimte tussen de dinertafels, waarbij we onze huidige capaciteit ( zowel binnen als buiten, alsmede de frituur), strikt beperken tot max.100 personen.

✅ Extra desinfectie bij tafelschoonmaak

Bedankt voor uw begrip en voor vragen kunt u altijd rechtstreeks contact met ons opnemen via 0651147156.


Met vriendelijke groet,

Jan Willem Wemmers

20200623_101326-1.jpg
bottom of page