Bezoeken Terras & Restaurant

Vanaf 1 juni is het licht op groen en mogen we je als gast weer kennis laten maken met ons sfeervolle restaurant en onze heerlijke terraslocatie.

Na de periode van 1 juni, zullen we onze bezorg en afhaalservice blijven continueren, dus thuis, of in je chalet genieten kan nog steeds. Hieronder informeren we je graag over een bezoek aan ons terras of restaurant. Meer weten over de openingstijden? Klik dan hier.

Bezoek aan ons terras vanaf 1 juni
Vanaf 1 juni mogen je weer begroeten op ons terras. Super leuk! Reserveren is niet nodig, maar let wel op, want vol=vol. De tafels staan allemaal op 1.5 meter uit elkaar en we werken met een wachtmoment, voordat je binnenkomt. Hier stellen we je enkele vragen m.b.t. je gezondheid. Indien alleem beantwoord met 'Nee', begeleiden we je naar een tafel. Bij het betreden van het terras, vragen we je om je handen te desinfecteren.

 

Op het terras hanteren we een eenrichtingsverkeer, wat middels pijlen is aangeduid. Een bezoekje aan het toilet is mogelijk, maar volg hierbij de eenrichtingsroute en desinfecteer je handen voor het betreden van de ruimte. De veiligheid van ons allen staat voorop, we vragen je daarom als je klachten hebt of iemand van je gezinsleden ( hoesten, neusverkoudheid, koorts), geen gebruik te maken van ons terras. Laten we goed voor elkaar zorgen, dan kunnen we samen optimaal genieten van een heerlijke onbezonnen relaxplek. Tevens hebben we een gescheiden in- en uitgang, waardoor we de bezoekersstrook zo veel mogelijk apart kunen houden.

Op de tafels vind je een QR code, Als je deze met de camera van je telefoon scant, kun je onze menukaart inzien. Wel zo veilig.

Ons volledige horeca protocol, hebben we hieronder voor je geplaatst. Het geeft onze maatregelen weer, de manier waarop we werken en een duidelijk inzicht van de do's en dont's.

Bezoek aan ons restaurant vanaf 1 juni

Vanaf 1 juni mogen we 30 gasten ontvangen in ons restaurant. Het plaatsen van een reservering is daarom ook verplicht. Online kun je jouw reservering al in optie plaatsen. indien er nog plek beschikbaar is, sturen we je online een bevestiging toe.

 

Voordat je ons restaurant binnenkomt, zullen we diverse gezondheidsvragen met je doornemen of niemand ziek is / geweest. Onze tafels staan allemaal op 1.5 meter uit elkaar. Onze menukaart werkt middels een QR code en de tafel wordt voor en na ieder bezoek, goed schoongemaakt. Bij het betreden en het verlaten van het restaurant, vragen we je om je handen te desinfecteren. In het restaurant hanteren we een eenrichtingsverkeer, wat middels pijlen is aangeduid. Een bezoekje aan het toilet is mogelijk, maar volg hierbij de eenrichtingsroute en desinfecteer je handen voor het betreden van de ruimte. De veiligheid van ons allen staat voorop, we vragen je daarom als je klachten hebt of iemand van je gezinsleden ( hoesten, neusverkoudheid, koorts), geen gebruik te maken van ons restaurant. Laten we goed voor elkaar zorgen, dan kunnen we samen optimaal genieten.

Menukaart terras en restaurant

Tip! Hieronder kun je alvast een kijkje nemen in onze menukaart. Zo kun je misschien vantevoren een keuze maken.

 

 

 

Niet te vergeten:

  • Mocht je ziek zijn, hoesten, je niet lekker voelen of verkouden zijn,kom dan niet langs

  • Houd altijd 1.5 meter afstand. Let op onze gemaakte pictogrammen en eenrichtingsroute.

  • Kom alleen langs met jouw eigen gezin

  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst en vertrek

  • We schudden voor nu even geen handen

  • We houden onze keuken hygienisch schoon en we werken met handschoenen aan.

  • Betalen het liefste contactloos.

highteagourmet.png
  • Facebook

©2019 by Woodz Restaurant & Bar