top of page

Bezoeken Terras & Restaurant

Wat fijn dat we je als gast mogen kennis laten maken met ons sfeervolle restaurant en onze heerlijke terraslocatie.

We hanteren een speciale afhaalservice, dus thuis, of in je chalet genieten is zeker mogelijk. Hieronder informeren we je graag over een bezoek aan ons terras of restaurant. Meer weten over de openingstijden? Klik dan hier.

Bezoek aan ons terras
Wat leuk dat we je mogen begroeten op ons terras. Super leuk! Reserveren is wel nodig voor een bezoekje aan het terras. Dit kan aan de deur, maar kan ook telefonisch. Onze tafels staan allemaal op 1.5 meter uit elkaar. Bij het betreden van het terras, vragen we je om je handen te desinfecteren en zullen we je vragen om via de app, of persoonlijk, de gezondheidsvragen met ons door te nemen.

Op het terras vragen we je om goed rekening te houden met de 1.5 meter afstand. Een bezoekje aan het toilet is mogelijk, desinfecteer je handen voor het betreden van de ruimte.

Tevens hebben we een gescheiden in- en uitgang, waardoor we de bezoekersstroom zo veel mogelijk apart kunnen houden.

De veiligheid van ons allen staat voorop, we vragen je daarom als je klachten hebt of iemand van je gezinsleden ( hoesten, neusverkoudheid, koorts), geen gebruik te maken van ons terras. Laten we goed voor elkaar zorgen, dan kunnen we samen optimaal genieten van een heerlijke onbezonnen relaxplek.

Bezoek aan ons restaurant

Vanaf heden is het plaatsen van een reservering voor ons restaurant verplicht. Telefonisch kun je jouw reservering doorgeven voor binnen in het restaurant. Langskomen en reserveren bij aankomst is ook mogelijk.

Onze tafels staan1.5 meter uit elkaar. Onze menukaart en de tafel wordt voor en na ieder bezoek, goed schoongemaakt. Tevens vragen we je om aan je tafeltje een formulier met persoonsgegevens in te vullen. Wij gebruiken deze informatie niet voor commerciele doeleinden en zullen alleen worden ingezet voor contactonderzoek, als de GGD ons hierom vraagt.

De veiligheid van ons allen staat voorop, we vragen je daarom als je klachten hebt of iemand van je gezinsleden ( hoesten, neusverkoudheid, koorts), geen gebruik te maken van ons restaurant. Laten we goed voor elkaar zorgen, dan kunnen we samen optimaal genieten.

Menukaart terras en restaurant

Tip! Hieronder kun je alvast een kijkje nemen in onze menukaart. Zo kun je misschien vantevoren een keuze maken. Er zijn ook diverse specials van de dag. Onze gastheer / gastvrouw neemt ze graag met je door.

Niet te vergeten:

  • Mocht je ziek zijn, hoesten, je niet lekker voelen of verkouden zijn, kom dan niet langs

  • Houd altijd 1.5 meter afstand. Let op onze gemaakte aanwijzingen en eenrichtingsroute

  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst en vertrek

  • We schudden voor nu even geen handen

  • We houden onze keuken hygienisch schoon

  • Betalen het liefste per pin

highteagourmet.png
20200623_101326-1.jpg
bottom of page