top of page

Summer BBQ WOODZ

Ter info: i.v.m. te weinig aanmeldingen, zullen we op 17 augustus de reguliere kaart hanteren in het restaurant en zal de bbq komen te vervallen.

 

In de zomervakantie, op 17 augustus a.s. serveren we een ‘summer BBQ’ bij restaurant Woodz. Deze avond staat geheel in het teken van heerlijk BBQ’en. Aanmelden kan via een reserveringsaanvraag via de website. Je hoort dan of er nog plek beschikbaar is. Jouw plekje is definitief na ontvangst van betaling. Kom je ook heerlijk zomers genieten?


Wanneer:

Zaterdag17 augustus

Tijdstip:
Vanaf 17.00 uur tot 21.00 uur

Prijs:
19,50 p.p.

 

Kids:

Voor de kids zijn de vleesgerechten los te bestellen. De kleine eters kunnen smullen vanaf €5,- en krijgen dan een lekker stukje vlees en kunnen gebruik maken van alle bijgerechten. Een iets grotere eter? Geef dan gerust 2 stukjes vlees aan. Prijs is dan € 10,-. Geef je even aan als er kinderen meegaan en hoeveel stukjes vlees je graag wenst? Keuze uit: Bbq worstje, hamburger, garnalenspies, biefstukje.

Uiterlijke aanmelding:
Woensdag 14 augustus voor 15.00 uur, via onderstaand formulier ( bbq datum17 augustus)


Dineren:             
Alleen BBQ,  geen a la carte mogelijkheden

Inhoud BBQ
Je ontvangt van ons diverse bonnen voor onze BBQ toppers, die je kunt inleveren bij het lopend buffet. Hieronder alvast een klein voorproefje:
 

  • Vier verschillende soorten vlees p.p.

  • Diverse salades

  • Verschillende sauzen

  • Stokbrood & kruidenboter

  • Frietjes

Reserveren
Hieronder kun je aangeven of je graag gebruik wenst te maken van onze BBQ avond. Je ontvangt vervolgens ( indien nog beschikbaar) van ons een bevestiging met de betaalgegevens, om je BBQ op voorhand te voldoen. Op het moment dat we je betaling hebben mogen ontvangen, noteren we je op onze Summerlist. Je kunt je dan aamelden op het starttijdstip bij het restaurant, waarnaar je de speciale BBQ tickets ontvangt voor ons buffet. 

We wensen je alvast een mooie zomerse avond!

bbq.jpg
20200623_101326-1.jpg
bottom of page